+31623196383 emilie@bijverlies.nl

Tarieven en Vergoedingen

Rouw- en verliestherapie wordt niet altijd vergoed door de zorgverzekeraar. Soms kun je via de aanvullende verzekering wel een deel vergoed krijgen. Wanneer je gebruik kunt maken van je aanvullende verzekering wordt er geen aanspraak gemaakt op je eigen risico. Vraag hiernaar bij je eigen ziektekostenverzekering. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van de NFG. Eventueel kun je informeren bij de gemeente naar de vergoedingen vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning of persoonsgebonden budget. Het is ook mogelijk om een verzoek in te dienen bij je werkgever in het kader van preventief verzuim.

Consultpakket

 • Kennismaking: gratis
 • Intake
 • 5 vervolgconsulten

Totaal: 510 euro
Met het afnemen van een consultpakket ben je voordeliger uit. Je betaalt dan 85 euro per consult i.p.v. 90 euro als je gebruik maakt van losse consulten. Het plannen van de consulten sluiten we aan op jouw behoefte en kunnen over een langere periode verspreid worden. Afhankelijk van jouw situatie kijken we wat het beste bij je past.

Mocht blijken dat je vervolgens meer afspraken nodig hebt dan binnen het pakket valt dan kun je kiezen voor een uitbreidingspakket of afspraken vervolgen met losse consulten.

Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact op per telefoon, mail, whatsapp of door het contactformulier op de website in te vullen.

Uitbreiding op consultpakket:

 • 3 consulten
  Totaal: 255 euro

Tarieven

Ingaande per 1 januari 2023

 • Kennismaking (30 minuten): gratis
 • Intake en los vervolgconsult

  individueel (60 minuten): 90 euro
  2 personen (90 minuten): 150 euro

 • Extra uren of tussentijds telefonisch consult: standaard uurprijs
 • Voor bezoek aan huis reken ik binnen een straal van 5 km geen reiskosten. Boven de 5 km is de reiskostenvergoeding € 0,25 per km. Met een max tot 30 km vanaf Wijchen. 
 • Het tarief is inclusief voorbereiding- en uitwerkingstijd en is inclusief btw. 

Je kunt de betaling voldoen middels een betalingsverzoek of overschrijving. Je ontvangt na afloop van de afspraak een digitale factuur.

Verhinderd?

Wil je een afspraak annuleren? Doe dit dan graag uiterlijk 24 uur van tevoren.

Meer weten?

Heb je een vraag over de kosten en vergoedingen?
Neem gerust contact op via onderstaand formulier of mail naar emilie@bijverlies.nl

9 + 7 =

B

Naar boven